Projekt interculturele bemiddelaars in de gezondheidszorg (Brussel: Vlaams Centrum voor de Integratie van Migranten, 1992)
"Centrum Etnische Minderheden en Gezondheid p.a. Vlaams Centrum voor de Integratie van Migranten (VCIM)"