pk000897: Gand. La Maison du Peuple
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend het standbeeld van Jacob Van Artevelde op de Vrijdagmarkt in Gent. Op de achtergrond : de linkervleugel van Ons Huis. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"