pk002855: Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: V*
"Een prentbriefkaart uitgegeven ter herinnering aan het buurtfeest 2003 van Buurthuis/ Maison De Quartier Bonnevie Interpretatie van het Charta van Brussels Gekleurd door: V*. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"