vl000164: Bedienden der Socialistische Partij, Afdeeling Gent.
"Banier van de Bedienden der Socialistische Party van de Afdeeling Gent. De tekst staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"