fo025610: Wij arme Dutsen
"Collection: Foto's van taferelen; Zwart-witfoto van een tafereel uit Wij arme Dutsen. Dit was een blijspel van Romain Deconinck dat gespeeld werd in de jaren 1983 en 1984. Romain Deconinck is de achterste man die op deze foto te zien is. Series: Foto's van taferelen; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"