fo013012: Verkoop van gepofte kastanjes - Muns, R.
"Zwart-witfoto van een verkoper van gepofte kastanjes op het Muntplein in Brussel tijdens de Tweede Wereldoorlog, 14 november 1940. Opschrift achteraan: Chaud chaud chaud les marrons. Signe avant coureur de l'hiver le marchand de marrons de la Place de la Monnaie à Bruxelles fait d'excellentes affaires. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"