pk001960: Spaanse Burgeroorlog - Commissariat de Propaganda de le Generalitat de Catalunya
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend een wacht op de uitkijk, tijdens de Spaanse Burgeroorlog. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"