te004048: Echo's van de Vlaamsche Hoogdagen III - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1937/11/21))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een vrolijke man gezeten op een deur, omringd met gebak en flessen drank, hij heft het glas. Hij wordt gedragen door 2 mannen. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 21 november 1937. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"