af014386: De Polder Gisteren… Morgen? - APOL; Mees, A. (1985)
"Affiche uitgegeven in 1985 door de Aktiegroep Polders Leefmilieu (APOL) voor hun jaarlijkse algemene vergadering en een diavertoning in Berendrecht over het milieu. Afbeelding: tekening van een kerk en een koeienkop. Tekst: DE POLDER GISTEREN… MORGEN? vrijdag 25 januari 1985. Jaarlijkse algemene vergadering APOL met prachtige diavertoning DE VERDWENEN POLDERDORPEN (S. COOLS). Plaats: zaal de Koerel, Solftplaats, Berendrecht. aanvang 20 uur, inkom gratis. IEDEREEN WELKOM. Verantw. Uitg.: Mees A. Cecilianenstr. 40 Berendrecht. Vrij van zegel art. 176. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"