fo000512: Volkskinderen
"Zwart-witfoto van de volkskinderen op reis in Saint-Claude (Jura, Frankrijk). Uiterst rechts staat Aimé Bogaerts, promotor van de volkskinderen. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"