598.229: Brief van Grauls aan Hendrik de Man over de vergadering van het B.V.V. met Voss - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.A.7.6: Tweede Wereldoorlog (1940-1944); Level of description: File"