af007204: Halte au rabotage des dépenses culturelles! - Wolsztajn, Willy; CGSP; SETCa; Hutchinson, Alain (1978)
"Affiche van Willy Wolsztajn uitgegeven in 1978 door de Centrale générale des services publics (CGSP) en de Syndicat des employés, techniciens et cadres (SETCa) voor een beter cultuurbeleid. Afbeelding: tekening van hoofden die afgeschaafd worden. Tekst: halte au rabotage des dépenses culturelles! secteurs culturels fgtb (cgsp et setca). Ed. resp. A. HUTCHINSON * 3, pl. Rouppe * 1000. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"