fo011963: Portret van Maurice Maeterlinck - Sado
"Zwart-witfoto van Maurice Maeterlinck. Portret gepubliceerd naar aanleiding van zijn overlijden. Opschrift achteraan: Un grand poète n'est plus. Nous apprenons la mort du Grand Poète Belge, Maurice Maeterlinck, décédé en sa résidence de Nice, à la suite d'une crise cardiaque. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"