af011555: Actief, syndicaal, vernieuwend - Agten, Jippie; De Decker, Tom; ABVV; Kooyman, Mil; Van den Broeck, Eddy (2004)
"Affiche van Jippie Agten en Tom De Decker uitgegeven in 2004 door het Algemeen Belgisch Vakverbond (ABVV Scheldeland) voor ledenwerving. Afbeelding: kleurenfoto van een vrouw met rode hoofddoek op. Tekst: actief, syndicaal, vernieuwend ABVV Scheldeland. regio dendermonde dijkstraat 59 9200 dendermonde 052-259 259. regio gent vrijdagmarkt 9 9000 gent 09-265 52 11. regio waasland vermorgenstraat 9 9100 sint-niklaas 03-760 04 01. www.abvv-scheldeland.be. V.U. Mil Kooyman/Eddy Van den Broeck, Vrijdagmarkt 9, 9000 Gent. VVZ art 198bis. Vormgeving: Tom De Decker. Fotografie: Jippie Agten."