af015279: Mano Mundo modeshow - Provincie Antwerpen; Hand in Hand; Coenen, Omer (1997)
"Affiche uitgegeven in 1997 door de Provincie Antwerpen en Hand in Hand voor het intercultureel festival Mano Mundo in Boom. Afbeelding: kleurenfoto’s op een fotorolletje van jongens en meisjes van verschillende nationaliteit rond een tekening van de wereldbol. Tekst: Mano Mundo modeshow Provinciaal Recreatiecentrum DE SCHORRE 11 MEI 1997 OM 14.00 uur Kapelstraat 83 – 2850 Boom. PROVINCIEBESTUUR ANTWERPEN, HAND IN HAND, Mano Mundo FESTIVAL. V.U.: Omer Coenen – Koningin Elisabethlei 22 – 2018 Antwerpen – Openbaar bestuur – Vrij van zegel."