vl000431: Mutuelle Socialiste La Rénovation Yves Gomezée - E. De Winter-Spinoy
"Vlag van de Mutuelle Socialiste La Rénovation Yves Gomezée, 1918. Het opschrift staat centraal op een rood veld. Goudkleurige franjes in metaaldraad. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"