Socialistische liederenbundel nr 3 [Bladmuziek] (Amsterdam: Ontwikkeling, 1922)
"Deze brochure bevat volgende liederen :MorgenroodDe rooden roepenEensStrijdliedMeiliedDe nieuwe tijdVaandelliedBreek' uit"