af001962: Bal van de rode rat - Jongsocialisten; Gonsalis, André (1983)
"Affiche uitgegeven in 1983 door de Jongsocialisten (Oostende) voor een bal. Afbeelding: tekening van Guust Flater en een poes (kopie uit stripverhaal). Tekst: BAL VAN DE RODE RAT. DE TUBE ZATERDAG 5 MAART vanaf 20u. organisatie: JS OOSTENDE. ingang: * VERKLEED 30 fr- * NIET VERKLEED 60 fr- ALGEMENE SPAAR- EN LIJFRENTEKAS ASLK. V U: ANDRE GONSALIS E BEERNAERTSTRAAT 92 OOSTENDE. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"