te001454: Politieke spotprent - Dorchy, Hubert
"Ontwerptekening in inkt als vermoedelijke illustratie voor een krant of affiche met de afbeelding van negen heerschappen in bijhorende kledij en met verduidelijkende tekstborden. Linksonder gesigneerd H. Dorchy, Tournai. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"