af000142: Willy Claes, man van het jaar, verzekert uw toekomst - BSP Hasselt; Konings, Jef
"Affiche uitgegeven in 1974 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) Hasselt voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Willy Claes, man van het jaar, verzekert uw toekomst. 2 BSP. Vrij van zegel - Wetgevende verkiezingen 1974. Verantwoordelijke uitgever: J. Konings - fed: Secretaris B.S.P. - Guffenslaan 106 - Hasselt. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"