kal000044: Kalender van Alle Macht aan de Arbeiders 1975 (1974)
"Kalender in zwart-wit voor het jaar 1975. Alle Macht aan de Arbeiders. Amada. Staken is een arbeidsrecht. Vrijheid voor Kommunistiese organisaties. Bouw op de partij. Vooruit naar de socialistiese revolutie. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"