fo029107: Victor Thijs - J.Cadoux Photographe
"Zwart-witfoto, van een internationale conferentie met delegaties van de mechanische industrie, rechts Victor Thijs. 21/04 - 03/05 1952, Genève. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"