fo008711: 3de nationale dag van de jonge metaalbewerkers
"Zwart-witfoto van de 3de nationale dag van de jonge metaalbewerkers (JM) in Tongeren, september 1956. Zicht op de tafel met sprekers met o.a. Walthère Thijs, Victor Thijs en A. Cooreman. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"