te004595: Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum, Ons Goodelieve heeft een versche plaatse - Van den Berghe, Frits; Minne, Richard (Koekoek 4(1935)42)
"Een kort stripverhaal verschenen in het humoristisch weekblad Koekoek in de rubriek Brieven van Pierken, Uit mijnen Albuum. Onderaan getekend met Pierken, tekst: Richard Minne, tekeningen Frits Van Den Berghe. Koekoek, 4de jaargang - nr. 42, 14 feb.1935. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"