af014480: Pink Screens. 5th Alternative Gender Film Festival - Poney & Papillon; Genres d'à côté (2006)
"Affiche ontworpen door Poney & Papillon, uitgegeven in 2006 door Genres d’à côté voor het vijfde alternatieve homofilmfestival in Brussel. Afbeelding: montage van een stinkdier, met gelakte nagels, ketting en op hoge hakken, dat een jongeman met aktetas ondersteboven houdt. Tekst: GENRES D’À CÔTÉ PRÉSENTE/PRESENTEERT PINK SCREENS 5th ALTERNATIVE GENDER FILM FESTIVAL. 12-21.05.2006. CINÉMA NOVA rue d’Arenbergstraat, 3 – 1000 BXL. MUSÉE DU CINÉMA 11-31.05. www.pinkscreens.org 02/512 20 76. Editeur Responsable : Genres d’à Côté asbl c/o/ MAC 42 rue marché au charbon – 1000 Bruxelles / graphisme : Poney & Papillon. Logo’s : ECHEVINAT DE LA CULTURE VILLE DE BRUXELLES SCHEPENAMBT VOOR CULTUUR STAD BRUSSEL. Ministère de la Communauté française. pink tv. télémoustique. PURE FM. Be tv. TLB. KONINKLIJK FILMARCHIEF CINEMATHEQUE ROYALE. nova."