af002226: Simpel, soepel, veilig een gewoon spaarboekje CODEP - CODEP (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door de coöperatieve, socialistische spaarbank CODEP ter promotie van het spaarboekje. Afbeelding: foto van een CODEP-spaarboekje op een achtergrond van bladeren. Tekst: CODEP PRIVATE SPAARKAS C.V. SPAARBOEKJE GEWOON. simpel, soepel, veilig. een gewoon spaarboekje CODEP. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"