fo033093: Turkije aan de Leie
"Zwart-witfoto genomen tijdens het feest voor het 10-jarig bestaan van De Poort-Beraber te Gent op 15 mei 1993. Van links naar rechts : Nadia Merchiers, Johan Devreese, Wivina Demeester, Johan Leman, x . FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"