fo000766: Algemeen stemrecht - Veeckman, D.
"Zwart-witfoto van een kookploeg tijdens staking voor het algemeen stemrecht. Gent. 1913. Opschrift: Hulde aan den arbeid. Leve 1 mei - Wordt lid van den zangkring verbroedering - Wordt lid van den zangkring zustermin. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"