fo000814: Gemeenteraadsverkiezingen 1926
"Zwart-witfoto van een socialistische propagandaoptocht met auto's en fietsen voor de gemeenteraadsverkiezingen van 10 november 1926. Gent, Vrijdagmarkt, Ons Huis: zondag 3 november 1926. Opschrift: Stemt onder nr 4 voor de socialisten. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"