De Europese unie en haar invloed op het Vlaamse onderwijssysteem : De gelijkwaardigheid van diploma's in de Europese unie - Vossaert, Alain (Gent: Universiteit Gent, 1996)
"Alain Vossaert Fonds VCIMLicentiaatsverhandeling Universiteit Gent"