te004363: Dertien - Van den Berghe, Frits (Vooruit (1939/02/22))
"Gewassen pentekening in oostindische inkt voorstellend een varken met nr. 13 op zijn flank. Humoristische illustratie bij de tekst van Gaston Crommen gepubliceerd in de rubriek 'Vandaag' in dagblad Vooruit, 22 februari 1939. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"