pk002291: Arbeidershogeschool Brussel, de bibliotheek - Presto (1923)
"Prentbriefkaart in zwart-wit voorstellend de bibliotheek van de Arbeidershogeschool te Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"