af015034: Cool stuff. Solar generation - Greenpeace België; De Smet, Peter (2005)
"Affiche uitgegeven in 2005 door Greenpeace België voor milieubescherming. Afbeelding: een 'zonnig' meisje. Tekst: CO2OL stuff. Bespaar 8% CO2-uitstoot in 6 maanden. Durf jij het aan? Red het klimaat! GREENPEACE. WWW.SOLARGENERATION.BE. V.U.: Greenpeace, Peter De Smet, Haachtsesteenweg 159, 1030 Brussel. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"