fo011501: Volksdrukkerij in Gent - Beheyt, Jules
"collectie Vankenhove Zwart-witfoto van een kantoor van de Volksdrukkerij in de Hoogpoort in Gent, met o.a. Richard Vankenhove (3°v.r.), jaren 1930. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"