af002202: De vakantiejokers. CODEP, voor Eurocheques, voor Bancontact-, E.C.- en American Express kaarten - CODEP (1985)
"Affiche uitgegeven in (1985) door de coöperatieve, socialistische spaarbank CODEP. Afbeelding: foto van een jonge vrouw met waaier, drankje en zonnhoed in een hangmat aan een exotisch strand. Zie ook: af001917 FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"