598.285: Specimen van "Voilà" met artikel "Le professeur Henri de Man" (korte biografische schets) - Fonds Familie De Man
"Collection: Familie de Man; Series: 598.B: Documentair nalatenschap van Gust De Muynck over Hendrik de Man; Level of description: File"