af000176: Voor ons kind stemt socialisten nr. 1 - Imprimerie Coopérative Ouvrière; BSP
"Affiche uitgegeven in 1949 door de Belgische Socialistische Partij (BSP) voor de parlementsverkiezingen. Tekst: Voor ons kind stemt socialisten nr. 1. Vrij van zegel. Wetgevende verkiezingen 1949. I.C.O. 6-8, Avenue Rêve d'Or - La Louvière - Directeur: A. André. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"