af017046: Avant-première van De Gijzelaar. Toneelstuk door Brendan Behan - Kultuuropbouw; Steenhaut, Wouter (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door Kultuuropbouw (Gent) voor de toneelvoorstelling van De Gijzelaar door het Multatuliteater. Tekst: KULTUUROPBOUW V.Z.W. GENT in samenwerking met A.L.S.-GENT, JONGSOCIALISTEN avant-première van DE GIJZELAAR toneelstuk door brendan behan. TOTAALTHEATER. muziek: WANNES VAN DE VELDE. produktie: MULTATULI – M.J.A. – THEATER. regie: DIRK TIJTGADT. DONDERDAG 27 NOVEMBER 1975 – 20.00 uur TEXTIELHUIS, OPVOEDINGSSTRAAT 91-93, GENT (A.Z.). INKOM: 60 f. PLUS-3-PAS: 30 f. LOCATIE: DAGBLAD VOORUIT (091) 25.57.95 (9-12, 14-18u.). ONDER AUSPICIEN VAN HET MINISTERIE VAN NATIONALE OPVOEDING EN NEDERLANDSE CULTUUR – DIENST VOLKSONTWIKKELING. Verantw. uitg.: Wouter Steenhout (sic) Steenakker 17, 9000 Gent. VRIJ VAN ZEGEL. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"