af003395: Jij kan de wereld veranderen. You can change the world. Baguhin mo ang mundo. Oka fetola lefatshe - Greenwich (Jongeren voor 11.11.11)
"Affiche uitgegeven in 1996 door Greenwich - jongeren voor 11.11.11 voor propaganda. Tekst: Jij kan de wereld veranderen. You can change the world. Baguhin mo ang mundo. Oka fetola lefatshe. Greenwich - jongeren voor 11.11.11. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"