te001690: Het Europees ontwikkelingsbeleid - Geboes, Jos
"Tekening van Gejo, Geboes Jos. Illustratie bij een artikel verschenen in De Wereld Morgen 19 april 1979, februari 1987. Het artikel gaat over het Europees ontwikkelingsgebied. Afbeelding van boeren met een riek in de hand. De riek heeft de vorm van een E. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"