Verzekens van Fons Van de Maele werkman dichter : bloemlezing samengesteld naar aanleiding van de hulde gebracht bij de vijfentwintigste verjaring van zijn overlijden - Van de Maele, Fons; De Geest, Jef; Albe (Brussel: Arbeiderspers, 1963)
"Fons Van de Maele ; samengesteld door Jef De Geest ; een te geleide door Albe Collectie Vrijzinnige Werkmansbibliotheek"