5 vragen aan ... Bekende Vlamingen : Paul Maes (Paul Matthew of Franky uit De Familie Backeljauw) - Janssens, Bart (Uitkomst : het homo-informatieblad van Vlaanderen)
"Bart Janssens Fonds Suzan Daniel (FSD)"