Maak hen niet zwart - Arras, Wim; De Boel, Lut; Pauli, Walter (Leuven: Werkgroep Anti-Racisme, 1988)
"schreven mee en/of zorgden voor de lay-out en vormgeving: Wim Arras, Lut De Boel, Walter Pauli et al."