af017679: De zachte valstrik - De Voorzorg; Culturele Centrale (1975)
"Affiche uitgegeven in 1975 door de Culturele Centrale (CC) voor de toneelvoorstelling van De zachte valstrik door de Koninklijke Nederlandse Schouwburg (KNS) in Antwerpen. Tekst: CULTURELE CENTRALE vzw met het ABVV naar de KNS VRIJDAG, 5 DECEMBER 1975 te 20 u. De Zachte Valstrik (THE GENTLE HOOK) door Francis DURBRIDGE Regie: Guido MAEREMANS Door het gezelschap van de K.N.S. Prijzen der plaatsen van 115 fr. tot 55 fr. Directie: Dom de Gruyter. Plaatsbespreking: Vanaf MAANDAG 1 DECEMBER 1975 bij de lokatie van de Culturele Centrale A.B.V.V.-Antwerpen, Ommeganckstr. 35-37, 2000 Antwerpen, derde (3e) verdieping (tel. 31.38.80 post 19) en op VRIJDAG 5 DECEMBER 1975 in de K.N.S. van 11 u. tot 15 u., en aan de avondkas vanaf 19u.30 tot 20 u. (prijzen echter van 150 fr. tot 75 fr.). Drukkerij « De Voorzorg », Directeur: J. Peckstadt, Ossenmarkt 25, 2000 Antw."