Kazerne Dossin : memoriaal, museum en documentatiecentrum over holocaust en mensenrechten - Van Goethem, Herman; Peeters, Kris (Mechelen: Kazerne Dossin; Vlaamse overheid, 2012)
"Herman Van Goethem ; voorwoord Kris Peeters"