fo004929: Viering Victor De Bruyne
"Zwart-witfoto van een groep naar aanleiding van de viering van Victor De Bruyne in het Volkshuis in Hoboken, 3 april 1970. Groepsfoto met in het midden het echtpaar De Bruyne. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"