Een jeugdhuis : leerschool voor jongeren en werkers : een methodische ervaringsschets van het participatiebevorderend werken met Marokkaanse jongeren vanuit jeugdhuis Rzoezie te Mechelen - Verbelen, Wilfried (Brussel: HISKWA, 1987)
"Wilfried Verbelen"