fo019232: ABVV-Textiel Kleding Diamant
"Kleurfoto van de deelnemers aan een bijeenkomst van het ABVV-Textiel en The South African Clothing and Textile Workers Union, SACTWU). Jaren 1990. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"