fo027243: NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen - 11.11.11
"Collection: Projectnummer: 1746; Kleurenfoto, van Father Rod die de kerngroep en de medewerkers van de UM ontmoet om het lopende partnerschap tussen zijn parochie en de stedelijke missionarissen te bespreken. NCOS project 1746 - Solidariteitsfonds, Filipijnen 1986-1998. Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; Series: Projectnummer: 1746; Land/Regio: Filipijnen; Code: FILIPIJNEN/87; Projectnaam: Solidariteitsfonds; FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"