fo018701: Havenarbeid - Claes, Frans (Leven en werken in de Belgische transportindustrie 1913-2013)
"Zwart-witfoto van enkele dokwerkers/havenarbeiders tijdens het lossen van een enorm tandwiel op een vrachtwagen. Antwerpen, jaren 1950. FULL TEXT AVAILABLE AT AMSAB-ISH"